globox99 29 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2014 Wtiam, chcę kupić tego lapka: http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=59115Chciałbym abyście poradzili mi czy jest dobry jak na swą cenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2014 Zależy do czego ten laptop ma służyć. Jeśli do podstawowego użytkowania to tak wart jest ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacker 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 Chińczyk z technologią od IBM. Co do stosunku wydajność / ceny, to jest dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 Lubię Lenovo.Mam T61 i B590, oba spisują się znakomicie i nie sprawiają żadnych problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Msc32 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2014 Mi się w nim właściwie wszystko podoba oprócz wagi. 3kg jednak trochę ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach