Desavil 88 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2014 (edytowany) Witam, od kilku dni obserwuję problemy w działaniu mojego serwera TeamSpeak 3. Chodzi o to, że sam bez niczego się wyłącza o losowych porach i dniach. Nie wiem od czego to jest zależne. Niestety w logach niema żadnej wzmianki i problemie, dlatego też postanowiłem uruchomić strace na proces serwera i oczekiwać, aż ten się wyłączy. Dowiedziałem się ze strace, że działanie procesu kończy się na: +++ killed by SIGABRT +++ Co może być tego powodem, w jaki sposób mogę zapobiec wyłączaniu się nadal procesu? Pozdrawiam! Edytowano Lipiec 13, 2014 przez Desavil (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 Powinno pomóc : ulimit -c unlimited Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 Dzięki, sprawdzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2014 Niestety, nie pomogło. :/ Może ma ktoś jeszcze jakieś propozycje, ew. jeżeli potrzeba to jakiś dokładniejszy log wyślę (jak go stworzyć?). Niestety na sam autostart po crashu nie mogę sobie pozwolić (na razie tak to działa, ale nie może to tak być na dłuższą metę). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach