seomajster 14 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2014 Witam Do sprzedania serwer o następujących parametrach: Intel Xeon E3 1245v2 Pamięć RAM 32 GB DDR3 Dysk twardy 2x 2TB SATA3 RAID SOFT - 0/1 Na serwerze aktualnie zainstalowany Windows Wygasa 25 lipca Serwer jest tożsamy z występującymi aktualnie w ofercie soyoustart, z tą różnicą że: - mój serwer jest w ovh, nie w soyoustart - nie trzeba uiszczać opłaty instalacyjnej Oferty poproszę na PW, nie sprzedam za bezcen. Nie wystawiam rachunku/ fvat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szefunio 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 Jaki koszt odnowienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seomajster 14 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 Zapomniałem dodać Koszt odnowienia 201.71 PLN brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 A jak z dodatkowymi adresami IP wygląda sprawa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seomajster 14 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2014 Cena odnowienia jest taka sama jak w przypadku oferty soyoustart. Odnowienie w kwocie 201.71 PLN brutto wzieło się z tego, że mam 2 IP failover o których zapomniałem. Co do IP można brać IP failover (3 max z tego co pamiętam) lub bloki RIPE do 256 IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach