miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2014 (edytowany) Witam.Do sprzedania jak w temacie, hub 24 portowy, 3COM 3C16611.Przywieziony z za granicy, stan nieznany ponieważ nie umiem tego skonfigurować, jeżeli ktoś powie jak/pomoże - nie ma problemu ( w sumie to nawet nie próbowałem... ).Po podłączeniu do prądu dźwięk wydaje, lampeczki się świecą, wentylator chodzi .Zdjęcia:http://37.187.176.106/3comNie wiem ile to warte oddam za każde pieniądze + koszt wysyłki.Kontakt:GG: 1359087PWtel - dostepny na pw, mail: miguslaw[a]gmail.com Edytowano Lipiec 9, 2014 przez miguslaw (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2014 Z tyłu powinieneś mieć port consolowy. Podłączasz go do kompa przez kabelek do portu COM i przez terminal wbijasz wg. danych w jakimś manualu od producenta (trzeba ustawić parametry połączenia). Później wszystko ogarniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2014 @Ref.Zapomniałem o tym, sprawdziłem - działa.Fotki z linku już nie działają, wrzucę gdzie indziej i podam linka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach