Aza 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2014 (edytowany) Witam, Jest to mój trzeci temat z serii, ale cóż.. Poszukuję firmy która zaoferuje serwer www który przeznacza na pliki minimum 1GB ramu, nie może to być serwer współdzielony z maksymalnym użyciem procesora np. 3%, bo wylecę szybciej niż się przeniosę. Nalegam aby serwerownia posiadała możliwość płatności PayPal. Edytowano Lipiec 8, 2014 przez Aza (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2014 Jaki budżet masz przeznaczony na ten serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2014 2ap? Nie mam pojęcia jak tam z usługami, ale reklamują się od dłuższego czasu jako nielimitowane użycie procesora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2014 Ten 1GB to RAMu czy na pliki? Może zarządzany VPS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aza 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2014 (edytowany) Najbardziej odpowiadał by mi serwer www, ponieważ mam ofertę vps, ale jednak nie jestem tego do końca pewny. 1gb RAMU, dla wykorzystania przez pliki. Edytowano Lipiec 8, 2014 przez Aza (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2014 Na hostingu WWW zwykle masz do dyspozycji pamięć RAM ale dla uruchamianych skryptów PHP. To na serwerze VPS/dedykowanym masz RAM ogólny do wykorzystania. Sprawdź naszą ofertę hostingu dedykowanego. Jest to zarządzany VPS, dodatkowo cache RAM dla wybranych danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aza 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2014 No nie wiem, za taką cenę mam wydajniejszego vps'a na np. netdc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2014 MintsHost - możesz spróbować się dogadać względem parametrów ; ) Oczywiście nie wiem jaka będzie jakość Twojej usługi. OVH - tutaj jest pewność i stabilność ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach