krojek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2014 Witam, zamierzam sobie kupić konto reseller z directadmin. Wiem ze wszystkie konta użytkowników, przestrzeń dyskową itp. robi się przez directadmina i tutaj mam własnie takie pytanie czy są jakieś panele na których użytkownik sam robi tak jakby rejestracje i dostaje all dane do diectadmina do swojego hostingu ? Z góry dziękuje za odpowiedź. Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2014 Pełno.. ClientExec, Hostbill, WHMCS, no i jakieś darmowe też się znajdą. Następnym razeim powstawiaj troche przecinków i kropek, bo się można udusić czytając to jedno "zdanie". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krojek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2014 A jakie są darmówki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2014 http://www.boxbilling.com, na darmowych najlepiej biznes idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krojek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2014 http://www.boxbilling.com, na darmowych najlepiej biznes idzie Nie mam zamiaru robić biznesu a jedynie tylko nauczyć się czegoś nowego. Jakie są jeszcze darmowe skrypty? Nie koniecznie mocno rozbudowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2014 Zgłoś się na PW, coś Ci znajdę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krojek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2014 Czekam na dalesze propozycje. Nie muszą to być rozbudowane panele, ważne aby miały zakup przez kogoś hostingu. I panel admina gdzie można dodawać plany hostingowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KwiatQProjekt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2014 Czekam na dalesze propozycje. Nie muszą to być rozbudowane panele, ważne aby miały zakup przez kogoś hostingu. I panel admina gdzie można dodawać plany hostingowe Niestety nic takiego darmowego nie znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krojek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2014 Niestety nic takiego darmowego nie znajdziesz A cena takiego prostego panelu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2014 WHMCS - 55 zł. Boxbilling - 20 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KwiatQProjekt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2014 WHMCS - 55 zł. Boxbilling - 20 zł. Skąd ty te ceny wziąłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2014 Skąd ty te ceny wziąłeś WHMCS ~16$ ~~ 49PLN.. miesięcznie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2014 Ceny pomnóżcie x2, bo do końca wakacji musi starczyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2014 Nie patrzałem teraz na ceny WHMCS i napisałem tyle ile płaciłem niedawno za licencję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klient6538 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2014 hostpanel.com , do testów fajnie wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2014 Toć strona nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2014 Strona nie działa ale post jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach