robson345 53 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2014 (edytowany) Witam, natrafiłem na dość dziwny problem. Otóż przy próbie wejścia do phpmyadmin mam białą stronę (nic nie ładuje). Baza działa bez problemu, można ją zrestartować, lub też bez problemu zalogować się do niej z poziomu konsoli ale przez przeglądarkę nie. Jedyny błąd jaki jest zapisany w pliku .err to informacja o braku log-slow-queries'. Przeczesałem internet ale nie znalazłem rozwiązania problemu. Jak do tej pory wyczyściłem ciasteczka, przeinstalowałem phpmyadmin i nic to nie dało. Czy możliwe jest by CSF blokował dostęp do phpmyadmin przez przeglądarkę? Jeśli nie to co może być przyczyną? Edytowano Lipiec 6, 2014 przez robson345 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2014 Cloudflare aktywny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2014 Zobacz czy nie zablokowałeś za dużo w disable_functions w php.ini, ew. włącz tam wyświetlanie błędów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2014 Zobacz czy nie zablokowałeś za dużo w disable_functions w php.ini, ew. włącz tam wyświetlanie błędów. Zablokowałem Podziękował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach