robson345 53 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2014 Podjąłem już decyzje. Zastanowię się nad usunięciem nazwiska (pozostawienie tylko pierwszej litery). Całą resztę zostawiam. To jest wyłącznie Twoja sprawa co zrobisz. Jednak przez swoje postępowanie pokazujesz że nie rozumiesz obowiązującego prawa, a do sądu pchasz się na własne życzenie. Uwierz mi że prędzej Tobie zostaną postawione zarzuty niż jemu jeśli by to zgłosił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2014 Ja zostawiłem imię, nazwisko, adres, numery kont, gdzieś to lata po forum, koleś wkurzył się nieziemsko że jego dane latają po forum, ale był na tyle głupi że nigdzie tego nie zgłosił, od tego momentu dostałem kilkanaście wiadomości z podziękowaniem za umieszczenie jego danych na forum od potencjalnych poszkodowanych . Ludzie wrzucali dane w google i znajdowali mój post. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2014 (edytowany) Kierując się Waszymi radami usunąłem informacje o nazwisku. Resztę zostawiam bo są to dane udostępnione przez serwisy, a rejestrując się w nich użytkownik potwierdzał regulaminy, w których zawarte były informacje dotyczące udostępniania (dostępności) wybranych danych osobowych (użytkownika) w sieci. Edytowano Lipiec 15, 2014 przez Lokator (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2014 Pokaż mi zapis w jakimkolwiek regulaminie, w którym użytkownik zgadza się na publikację pełnych danych osobowych publicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2014 Czy w moich postach są nadal pełne dane osobowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2014 W twoich nie, ale nadal je można znaleźć na pierwszej stronie. A zresztą, opuszczam ten kabaret . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2014 Jestem autorem tematu, nie moderatorem forum ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2014 nie każda ..... to są dwie osobne sprawy: a) nabieranie/okradanie ludzi, b) upublicznienie danych osobowych. A skoro osobne to rozpatrywane osobno. O czym Ty w ogóle piszesz? Przeczytałeś co pisałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach