Aza 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2014 (edytowany) Witam, Jeżeli napisałem temat w złym dziale, lub coś pomyliłem, przepraszam i proszę aby mnie poprawić jak widać jestem tutaj nowy. A więc przejdę teraz do rzeczy... Z góry mówię że budżetu nie podaje iż ceny są różne. Proszę o zaoferowanie mi serwera www pod utrzymanie forum 4cheats.pl, ostatnimi czas aktywność użytkowników skoczyła w górę, i serwer który kupiłem na superhost.pl nie daje sobie rady, zależy mi na tym aby czas wykupu serwera był w miarę luźny, to znaczy aby mógł wykupić serwer na np. Miesiąc, a nie na Rok czy Pół roku z góry. Dziękuję, pozdrawiam. Edytowano Lipiec 4, 2014 przez Aza (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mizax 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2014 (edytowany) Hej, możesz spróbować nasz hosting współdzielony https://www.ionic.pl/hosting_details.php#w-polsce - obowiązuje 2 tygodniowy okres testowy więc w razie problemów na najniższym pakiecie można przejść na wyższy lub nawet na serwer VPS w późniejszym czasie. W razie czego oferujemy pomoc w przenosinach - wystarczy napisać na support zgłoszenie. Edytowano Lipiec 4, 2014 przez mizax (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aza 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2014 Pomyślę, lecz szczerze mówiąc odstrasza mnie troszeczkę ta pojemność serwerów 18gb, posiada u was najlepszy serwer www, gdzie w moim przypadku na serwerze aktualnie zajęte mam 15, ze względu że trzymam tak różne pierdółki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2014 Unixstorm.org Spokojnie wieksze serwisy mi na IPB utrzymuje. Tez masz okres testowy wiec sobie sprawdzisz wczesniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aza 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2014 Jak napisałem wyżej nie trzymam tam tylko tego forum, i tutaj znowu może być problem z transferem, dlatego najlepiej gdyby firma oferowała transfer nielimitowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2014 Nielimitowany transfer to tylko chwyt marketingowy. Sprawdź ofertę MZone, pakiet Basic TWO powinien być wystarczający na początek. Hosting możesz przetestować przez 3 dni za darmo rejestrując się tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2014 Hej, Sprawdź ofertę https://www.netdc.pl/ trzymam tam swoje serwisy od ponad roku i serwery wytrzymują myślę że i z twoim forum na najmniejszym pakiecie spokojnie dasz radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aza 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2014 Co myślicie o dhosting serwer premium? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vogan 21 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2014 Możesz wypróbowac konto bez limitu w Group5. http://group5.pl/hosting-bez-limitu/ Dostępne są różne okresy abonamentowe, a zamawiając od razu na rok zapłacisz połowę ceny i możesz odebrać kupon Google Adwords. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aza 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2014 Na czym polega ten hosting, na pewno nie jest tak cudownie że wszystko jest bez limitu Gdzieś jest haczyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami_UK 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2014 nadal potrzebujesz serwera? Napisz do mnie, contact@fixitsolution.co.uk , jakoś się dogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach