cevion 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2006 zobaczcie sami http://www.e-szablony.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2006 LOL! Niewiem czy spam jest najlepszą reklamą twojej storny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2006 Oj odrazu spam... chłopak chcial pewnie, by ktos kto akurat szuka szabloniku, kupil go u niego za ok tysiaka dolcow ;D Btw, niektore nawet ciekawe Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Maj 8, 2006 spam spam. dostal odemnie banka na 5 dni na PiO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2006 Wszelkie prawa zastrzeżone Š Fastom.pl Szablony, 2005. All Rights Reserved owned? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2006 niestety fujara tu się mylisz. Kiedyś ten serwis należał do Fastomu ale został sprzedany. Nowy właściciel nie zmienił po prostu stopki. Już do niego maila wysłałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 9, 2006 Przeszedl szkolenie małego spamera i teraz atakuje. Kiedyś ten serwis należał do Fastomu ale został sprzedany. Nowy właściciel nie zmienił po prostu stopki. Już do niego maila wysłałem to swiadczy o professionalizmie firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2006 Eh patrcik czepiarko ;] W sumie to koles chyba tylko posredniczy w sprzedawaniu tych szablonow... Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 9, 2006 Eh patrcik czepiarko ;] Oj, dziecko drogie nawet mojego loginu nie umiesz poprawnie napisać, a spamujesz cale forum od góry do dołu bezsensownymi postami notabene psując image firmy która masz w profilu. EOT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2006 Czepiarka ;] eot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 9, 2006 Sorry, za offtop, ale jak już ma być śmiesznie: mi się przez przypadek wpisał adres www.e-szalony.com huehue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach