outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 Witajcie Ponieważ kończy mi się powoli umowa z operatorem Play zastanawiam się nad nowym telefonem. Chciałbym na telefon przeznaczyć kwotę 800/850 zł Na czym mi zależy : Na pewno na szybkości działania : korzystam z wielu aplikacji np facebook, gmail, aplikacje dostępu do kont bankowych , google maps, olx, Sensowny aparat z lampą błyskową : robię głównie zdjęcia płyt CD . Na chwilę obecną jestem posiadaczem telefonu iphone 3gs więc w jakimś tam stopniu znam system ios ale jeśli miałbym się "przenieść" na androida to co zrobić z kontaktami ? Bardzo proszę o jakieś sugestie z linkami do opisu telefonów. Dziękuję ślicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 Moto G. Kontakty przenosisz eksportując je na starym telefonie do Google. Jak już będą w Google Contacts, to pojawią się automatycznie na każdym powiązanym z tym kontem droidzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 co powiecie na ten telefon ? http://olx.pl/oferta/iphone-4s-16gb-bialy-CID99-ID6mtah.html Sprzedaż przez allegro możliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 Ja bym na twoim miejscu zainteresował się Samsungiem Galaxy s3 LTE.W tych pieniądzach go kupisz, ma 2gb ramu, lte, 4 rdzeniowy procesor i jest w tym momencie jednym z lepszych tańszych smartfonów (wydajnościowo ~ jak starszy brat - s4 ).Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 miguslaw , cena zbyt wysoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 http://allegro.pl/nowy-samsung-s3-lte-i9305-blue-pl-dystrybucja-i4384483505.html50 zł nad twój budżet - NOWY Myślę że używkę wyrwiesz za 700 zł bezproblemowo Pozdrówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 tak jak mówiłem , jest to telefon zdecydowanie droższy niż pisałem dlatego odpada. Jakieś inne propozycje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 kupiłem niedawno goclever insignia 5 za 600 zl brutto. mi zależało na cenie, dużym ekranie, musiał być nowy, faktura, szybkości działania + fajny bajer to 2 baterie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mizax 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 Motorola Moto G - najnowszy Android bez syfiastych dodatków od producenta z prędkością działania przewyższająca smartfony 2-3 razy droższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2014 (edytowany) Witam Co powiecie na takiego Iphona 4 za 550 zł http://myapple.pl/sprzedam-iphone/304737-iphone-4-16gb-pl-bialy-bez-simlocka-idealny-stan-krakow.html Edytowano Lipiec 9, 2014 przez outmc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach