Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 Cześć, Co polecacie do zrobienia kopii dysku 1:1 i zapisaniu jako obraz? Do skopiowania SSD 120GB - na HDD 160GB / /home Windows ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 Hirens boot cd i Ghost4Linux. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 (edytowany) Acronis True Image: a) opcja "clone" b) obraz (+ opcja "Create an image using the sector-by-sector approach") Na slabszej maszynie uzywam bezplatnego, np. Easeus. Edytowano Lipiec 2, 2014 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemon 35 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 Clonezilla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 Ja używałem kiedyś do tego celu Norton Ghost firmy Symantec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 Ghost jest bardzo fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 Zależy co chcesz potem zrobić z tym obrazem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2014 Ale kombinujecie. dd i jazda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2014 Ja do tego typu zadania zawsze korzystałem z Acronis True Image i zawsze było wszystko ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2014 Norton Ghost jest o tyle fajny, że w miarę dobrze kompresuje te obrazy, co wbrew pozorom nie jest takie łatwe . Polecam. A jak nie to dd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach