maszol19 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2014 Witajcie, Jak ocenicie http://feyenoord24.pl/ Bardzo zależy mi na opiniach, co warto by dodać jeszcze, co ewentualnie poprawić i ogólnie jakie strona robi wrażenie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2014 Strona wygląda całkiem przyjemnie. Jak na roczną domenę ma bardzo wysoki PR (chyba, że domena z odzysku). Jedna uwaga - gdy jestem w feyenoord24.pl/news/tag/Podsumowania i klikam w strona główna nie ma żadnej reakcji. Po jakimś czasie prób zauważyłem, że pojawiło się dodatkowe menu (poniżej), ale oczekiwałbym jakiejś reakcji bardziej wyraźnej po kliknięciu w poszczególne pozycje menu górnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszol19 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2014 Racja, menu na pewno dopracuję, dodam jakiś efekt. Dzięki. Co do PR, bardzo dużo czasu spędzam nad pozycjonowaniem. Strona istnieje w sumie od ponad 6 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 Whois domain pokazuje datę rejestracji domeny sprzed roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszol19 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 Domena jest jakby tymczasowa, od początku działaliśmy pod .net. Niestety, właściciel poleciał w przysłowiowego chu i musze czekać aż domena wygaśnie i ją przejmę. Na szczęście miałem dwie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach