konyozpl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) Witajcie czy zna może ktoś lub mam skrypt który by automatycznie sprawdzał date w topic Pozdrawiam kony Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez konyozpl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2014 Korzystam skryptu php który sprawdza i zapisuje do bazy wszystkie kanały. Jeśli ktoś na nim siedzi to aktualizuje datę w bazie. Jeśli kanał jest nieużywany zostaje oznaczony koszem. Jeśli nikt na niego nie wejdzie to zostaje usunięty. Oczywiście to wszystko zależy od kwestii konfiguracji. Akurat mój skrypt sprawdza kanały prywatne pozostałe ignoruje. Coś podobnego widziałem na forum ts. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konyozpl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2014 a moge prosić o nazwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2014 TS-N.NET Channeldeleter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach