Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Październik 2, 2015 Wszedłem z ciekawości. Atthost ma lepszą ofertę. niby w czym ? .... chyba tylko w cenie i pojemności kont... athost prawdopodobnie leży na jakimś dedyku w sys albo ovh i niby "wielki hosting".... lh akurat ma swoją infrastrukture sieciową i swoje serwery, to porządna marka z dużym doświadczeniem. Prócz zwykłego hostingu oferują chmure... nie ma co tutaj porównywać bo to inna pólka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2015 A jaki hosting byście dziś polecili ? Z którego korzystacie? Zapraszam do siebie, dla bardziej wymagających projektów jest możliwość ustalenia indywidualnego pakietu. http://www.keex.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Październik 2, 2015 niby w czym ? .... chyba tylko w cenie i pojemności kont... athost prawdopodobnie leży na jakimś dedyku w sys albo ovh i niby "wielki hosting".... lh akurat ma swoją infrastrukture sieciową i swoje serwery, to porządna marka z dużym doświadczeniem. Prócz zwykłego hostingu oferują chmure... nie ma co tutaj porównywać bo to inna pólka Mam pytanie - czy potrafisz bez "obrażania" innych ocenić jakiś hosting ze względu na lokalizacje? Wiele hostingów ma serwery we Francji nie ze względu na to, że jest tanio a ze względu na rozległą właśnie infrastrukturę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomiMal 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2015 (edytowany) Godaddy, bez konkrecyjny TOP1 jeśli chodzi o sprzedaż domen, pozostałe 7 firm z top 10 ma razem tyle co samo GD. Godaddy ma najlepszy panel do zarządzania hostingiem bazujący na cPanel-u ale totalnie zaprojektowany pod nich. Manager domen równie przejrzysty i praktyczny. OVH, dość tani z najlepszą-największą infrastrukturą hostingową na świecie. Jak coś pod VPS to jak dla mnie nr 1 jest DigitalOcean i tyle w temacie. Czemu ta 3-ka? Bo są najwięksi i najlepsi w tym co robią. Jedna z firm jest szczególnie mi bliska bo poznałem ją od środka ;-) Pozdrawiam T. Edytowano Październik 2, 2015 przez TomiMal (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2015 Wszystkie domeny trzymam w polskiej firmie, płacę na poziomie 50 zł za PL, tak więc jest ok. A jednak zależy mi na polskim supporcie i sensownym panelu zarządzania. Miałem już nieprzyjemności z zagraniczną firmą - prawie domenę straciłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weborzech 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2015 Zastanawiam się nad zakupem serwera na kei.pl tylko nie widziałem żadnych opinii o nich, ktoś może coś napisać? Dobry support? Jak z jakością? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2015 Zastanawiam się nad zakupem serwera na kei.pl tylko nie widziałem żadnych opinii o nich, ktoś może coś napisać? Dobry support? Jak z jakością? Na początek napisz czemu się zastanawiasz? i co powoduje że ta oferta jest odpowiednia a nie inna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kei.pl 6 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2015 Zastanawiam się nad zakupem serwera na kei.pl tylko nie widziałem żadnych opinii o nich, ktoś może coś napisać? Dobry support? Jak z jakością? Opinie o nas znajdziesz tu, na forum http://www.webhostingtalk.pl/opinie/firma/27-kei-pl/ i na naszej stronie internetowej https://www.kei.pl/#home-references :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria1984 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2015 Hosting zarówno jak domenę mam w wordkom.pl. Ceny nie są wysokie, mam też gwarancję stabilnego hostingu bez limitów transferu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2015 Kolejne nabijanie postów z opiniami o wordkom.pl pisane przez świezych użytkowniów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nidorek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2015 Jeżeli chodzi o domeny można je rejestrować w Cal.pl od razu z pakietem hostingowym, wtedy bardziej się to opłaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manieqq 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2015 Kolejne nabijanie postów z opiniami o wordkom.pl pisane przez świezych użytkowniów Jeżeli chodzi o nabijanie postów to bardziej przyjrzał bym się Hekko, bo tam jest dopiero wylęgarnia postów i to nie tylko na tym forum. Czasami mam wrażenie, że ich klienci nic nie robią tylko posty piszą jak to jest super och ach zapominając o swojej stronie czy serwerze. A co do Wordkom to proponuje sprawdzić i ocenić a nie na odwrót. Po drugie od niedawna Wordkom poleca tą stronę swoim klientom aby wyrazili swoją opinie, więc ciężko aby od razu przyszedł tu klient Wordkom'u z 1K postami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2015 A co do Wordkom to proponuje sprawdzić i ocenić a nie na odwrót. Masz rację, rozdwojenie jaźni może mieć każdy. Nie wiem ile już wybanowałem kont tej firmy.. oczywiście za każdym razem ten sam adres IP i rejestracja tylko dla polecenia. A warto dodać, że nie jestem tu jedynym moderatorem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2015 Maniuś - ja jestem klientem Hekko, kilkadziesiąt stron i kilka kont mam u nich. Masz jakieś pytania/wątpliwości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
khuco 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2017 Nie polecam promocji żadnych, najlepiej jest płacić i wiedzieć za co się płaci więc wiele usługodawców ma wszechstronne oferty które dopasowują do klienta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2017 Temat z 2015 roku, nie aktualny, zamykam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach