gutek 23 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2014 Jestem zainteresowany zamówieniem w kilku DC vps o parametrach: - procesor: 1-2 mhz - ram: max 1 gb (512 mb też może być) - dysk: max 2 gb (zwykly) - transfer: ~200-500 gb / m-c - adres ip: 1 - system debian 7 Zamówię po 1 / DC chyba że usługodawca posiada adresy ip w bardzo odległych od siebie klasach np. 95.* 46.* itp Vpsy na potrzeby proxy. Kryterium wyboru głównie cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2014 chyba że usługodawca posiada adresy ip w bardzo odległych od siebie klasach np. 95.* 46.* itp yyy... ale 95.* i 46.* są w tej samej klasie, ale mniejsza. Zobacz ofertę mintshost.pl, korzystam od jakiegoś czasu i jestem zadowolony. Pozdrawiam NetMat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gutek 23 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2014 yyy... ale 95.* i 46.* są w tej samej klasie, ale mniejsza. Zobacz ofertę mintshost.pl, korzystam od jakiegoś czasu i jestem zadowolony. Pozdrawiam NetMat chodzi mi o to aby pierwsza część była inna ewentualnie 2.. żeby to zroóżnicować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2014 No to chyba najstabilniej i najtaniej będzie wziąć serwery VPS z OVH oraz Mintshost, obydwie firmy naprawdę godne polecenia. Pozdrawiam NetMat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gutek 23 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2014 w ovh mam już kilka tych najtańszych:) mam też w home.pl, nazwa.pl a teraz potrzebuje około 10 adresów ip a najlepsze rozwiązanie serwer dedykowany podłaczony jednym interfejsem do stsłego adresu a 2 do zmiennego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2014 Jaka lokalizacja ciebie interesuje, tylko Polska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gutek 23 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2014 lokalizacja najlepiej w polsce ale zagranica też może być byle w miare dzialalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2014 Możemy Ci zaproponować VPSa o następujących parametrach: 512MB ram 3GB dysk 1ip Debian 7 500GB miesięcznego transferu Wirtualizacja VMware Własne DC w Polsce, w Łodzi Cena miesięczna 50zł brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2014 Zapraszam do nas, oferujemy serwery w Polsce, USA, Holandii. Serwery vps już od 24 złotych brutto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2014 mintshost.pl, sldc.pl,tiktalik.com, edis.at, ovh.plogólnie to możesz szukać na lowendbox.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
globalnetwork.pl 11 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2014 Witamy serdecznie,Zapraszamy do skorzystania z naszych usług:https://globalnetwork.pl/cart/vps-openvz W sprawie adresów IP prosimy o kontakt na adres bok@globalnetwork.plInfrastruktura serwerowa znajduje się w Data Center ATM S.A., którego jesteśmy oficjalnym partnerem biznesowym. Usługi świadczone są na markowych serwerach DELL oraz HP. Z poważaniem,Zespół BLUE LEAF Sp. z o.o.http://www.blueleaf.plhttp://www.globalnetwork.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach