??? 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2014 (edytowany) Witam, mam do państwa pytanie czy ktoś z was kiedyś zamawiał coś taką przesyłką? Interesuje mnie to czy listonosz zostawia awizo czy się kontaktuje również tel? ponieważ do 15 na pewno u mnie nikogo nie będzie i pracuję równeż tak, że mogę być akurat w trasie gdzieś więc nie będzie opcji doręczenia w inne miejsce. Edytowano Czerwiec 26, 2014 przez ??? (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasiek07 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2014 (edytowany) Jeśli chodzi o paczkę extra24 to po pierwsze podczas wysyłania można zaznaczyć kiedy ma być dostarczona paczka (o ile się nie mylę to opcje do wyboru: "do 7:00, do 12:00 i do 18:00 bodajże). Poza tym z tego co mi mówili na poczcie to jest to jak kurier (paczka extra24 jest zamiast pocztexu) więc podejrzewam, że awizo zostawią ( tylko w celu informacji że byli u ciebie ale nie odebrałeś przesyłki). Kurier jutro pewnie będzie dzwonił przed dostarczeniem paczki więc powinien się z tobą dogadać co do godziny odebrania (jak większość kurierów), jeśli nie dostaniesz jutro i oni będą wiedzieć że pojutrze możesz odebrać bo im o tym powiesz to poprostu przyjadą na następny dzień. Edytowano Czerwiec 26, 2014 przez jasiek07 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach