ig88 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 (edytowany) Witam wszystkich serdecznie Jestem tutaj nowy i trafiłem na forum ponieważ mam następujący problem. Chcę kupić domenę z kocówką .it. Znalazłem już WHOIS kto jest właścicielem i napisałem do tej osoby, ustaliłem cenę i czas dopiąć transakcji. Sprzedawca napisał mi, że potrzebuje kilku dni za ogarnięcie spraw serwera i załatwienie AUTH CODE. Teraz pojawia się moje pytanie, jaka według Was forma kupna byłaby najbardziej bezpieczna dla mnie?Z góry dziękuję za odpowiedzi Edytowano Czerwiec 25, 2014 przez ig88 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnum.pl 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 Moze gielda domen aftermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomiMal 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 Każdy większy rejestrator ma usługę w której pośredniczy w kupnie/sprzedaży usługa płatna ale daje gwarancje. Z angielska to będzie: "domain buy service". Ceny wahają w granicach 70$. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach