Viva 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 Witam! Zacząłem ostatnio się zastanawiać dlaczego po około pół roku intensywnego pozycjonowania moja domena nie otrzymała nawet 1pkt. pr. Poszperałem trochę na innych forach, dużo ludzi pisze że update'u PR już nigdy nie będzie, gdzyż nie ma on żadnego wpływu na jakość domeny. Biorąc pod uwagę częstotliwość update'ów pr jakieś 2 lata temu sam zaczynam się przekonywać do tej teorii, wcześniej updaty były co około 3mc. czyli 90 dni. Aktualnie ostatni update był 203 dni temu. Co wy o tym sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 To nieprawda, że wcześniej update były co trzy miesiące. Zdarza się, że z taką częstotliwością bywały, ale był też rok, w którym update był tylko raz (kwiecień 2010) lub tak jak w ubiegłym roku - 4 luty 2013 i 6 grudzień 2013. Zatem nie ma żadnej prawidłowości. Myślę, że tak zupełnie to Google nie zrezygnuje z podawania PR, ale być może będziemy musieli jeszcze poczekać na kolejny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ludwig 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2014 Na pewno będzie aktualizacja PR. Spokojnie zdobywaj wartościowe linki i zobaczysz różnicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2014 PR dalej jest aktualizowany, ale zadaj sobie pytanie, czy wyznacznik wysoki wskaźnik PageRank zawsze wskazuje wysoką jakość strony. Pytanie retoryczne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viva 4 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2015 Odkopuję temat. Ma ktoś jakieś info co do PR? Na dzień dzisiejszy nie był już aktualizowany 433 dni... [*] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2015 Google zapowiadało, że przestanie aktualizować page rank dostępny przez ich API. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach