Arixon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2014 Witam, tak jak w temacie. Poszukuję osoby, która może zaoferować domenę + hosting www. W planie jest stworzenie portalu + forum. Projekt mam dobrze przemyślany. Osoba, która może zaoferować coś dobrego niech napisze na pw, ponieważ ważne jest aby domena nie została "podkradziona". Na pw udzielę szczegółów. Zależy mi na tym, aby osoba, która za sponsoruje dany projekt była uczciwa i wiarygodna. Najlepiej byłoby aby była to osoba z dłuższym stażem na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2014 Serio ? Domena 10zł a jakiś serwer www to też grosze do 30zł ... Ludzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2014 Serio ? Domena 10zł a jakiś serwer www to też grosze do 30zł ... Ludzie... Gdzie domeny po 10 złotych są? Z miłą chęcią zakupie takie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2014 (edytowany) Nazwa, home, ovh... Więcej mam wymieniać ? Czy starczy ci? Edytowano Czerwiec 24, 2014 przez zoxovsky (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2014 Napisz na PW trochę więcej o projekcie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2014 Również poproszę o więcej informacji na PW. Wystarczą mi informacje dotyczące projektu (bez podawania nazwy przyszłej domeny). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2014 Nazwa, home, ovh... Więcej mam wymieniać ? Czy starczy ci? Mam rozumieć że domeny wykupujesz tylko na rok a potem zamykasz projekty albo przenosisz na nową domenę. Bo w cennikach firm które podałeś nie ma takich cen za przedłużenie domeny. A jeśli sugerujesz się cenami za pierwszy rok no to gratuluje rozeznania w rynku. Zapoznaj się z cennikami tych firm które podałeś zanim zaczniesz pisać o domenach po 10 złotych i nie wprowadzaj ludzi w błąd. Cennik nazwy: http://www.nazwa.pl/cennik/cennik-domen/ Cennik home: https://home.pl/domeny Cennik OVH: http://www.ovh.pl/domeny/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2014 Przecież OVH ma bardzo tanie odnowienia domen więc w czym problem? Pierwszy rok około 12-13 złotych a później ~50 więc czy to aż tak wiele na odłożenie 50 zł przez rok? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2014 1. Zaokrągla się w dół w tym przypadku (nie pamiętał dokłądnie ceny, więc napisał mniej więcej). 2. Te 2.16 to nawet na normalne piwo nie starczy - wątpię, żeby była to jakakolwiek różnica. Co się zaokrągla w dół? Tak czy siak nie ma domen po 10 złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2014 Co się zaokrągla w dół? Tak czy siak nie ma domen po 10 złotych. Przez rok super unikalny portal który autor tematu chce stworzyć będzie raczej w stanie zarobić 50zł na przedłużenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2014 Po co zbędna dyskusja? Zerkajcie czasami kiedy autorzy tematów byli ostatnio zalogowani na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2014 Przez rok super unikalny portal który autor tematu chce stworzyć będzie raczej w stanie zarobić 50zł na przedłużenie. Co ma piernik do wiatraka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robert0770 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2014 napisz na pw co to za projekt to sie dogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2014 Przez rok super unikalny portal który autor tematu chce stworzyć będzie raczej w stanie zarobić 50zł na przedłużenie. 50zł domena + 50zł hosting (licząc po roku). 100zł / 12 miesięcy = ~9zł / mc. Tak ciężko jest odłożyć 9zł miesięcznie do koperty i zbierać że naprawdę... Bieda taka że zęby w stół A sponsora nie uzyska się na coś czego jeszcze nie ma i może będzie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach