behemoth 230 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2014 Panowie, aż dziwie się, że jeszcze nikt nie wkleił tego newsa: http://niebezpiecznik.pl/post/serwery-wypisuja-haslo-administratora-czystym-tekstem-na-porcie-49152/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2014 IPMI nie ma, więc śpię spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2014 Ciekawe co na to SDC. Oni mają przeca wszystkie IPMI na publicach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2014 I nie połatane w sumie pół DC można restartować zdalnie bez hasła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czipczop 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 (edytowany) IPMI nie ma, więc śpię spokojnie Nie ma? Dobre ... ma bugi z panelu usera wykonasz każda akcje jako administrator ;p Zgłaszałem to do jednej firmy gdzie mam dedyka i olali. Czasami IPMI ma zwiechę więc sam sobie pomagam nie pisząc do supportu. E:Spij dalej spokojnie Edytowano Czerwiec 25, 2014 przez czipczop (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 Przeczytaj spokojnie jeszcze raz post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czipczop 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 (edytowany) Stwierdzenie> Nie ma <> nie mam< to różnica jak rower a wiatrak . Możemy sie domyslać, że nie ma wody w stawie lub całego stawu. Napisał że nie ma, więc prostym chłopskim rozumowaniem stwierdziłem, że nie ma tego konkretnego buga, więc napisałem, że są inne nawet pomocne. Edytowano Czerwiec 25, 2014 przez czipczop (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 "nie ma" w sensie mój serwer. Napisałem że IPMI nie ma a nie buga. Następnym razem będę pisał dokładnie. "Mój serwer/serwery, nie posiadają jakże wspaniałego dobrodziejstwa jakim jest IPMI z niewielkimi problemami. Mogę spać spokojnie gdyż moja głowa jest wolna od tychże problemów". 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 KamikadzeZapomniałeś dodać na końcu "tak rzecze król Julian, czyli ja!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach