Hexagon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2014 Witam,mógłbym prosić was o ocenę i uwagi tego layoutu ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi http://www27.zippyshare.com/v/71678388/file.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2014 Dla mnie trochę za dużo nawalone w tym layout'cie jak jeszcze dojdą reklamy to już w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomiMal 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2014 A to robisz nowy lay dla "Beats Music", czy to tylko takie przykładowe tymczasowe logo? Po za tym jak wyżej. Jak to mówią mniej znaczy więcej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hexagon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2014 Tak sobie dodałem logo Jest tymczasowe Dzięki za uwagi czekam na więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2014 (edytowany) Na twoim miejscu reklamy bym wywalił,bo jak one rzeczywiście tam będą,to nie bedzie to w ogóle "wyglądać".Na przyszłość rób projekty szersze bo u mnie zajmuje po otworzeniu pół ekranu, już lepiej żeby był suwak u dołu #editubiegles z odpowiedzia do loga. Edytowano Czerwiec 21, 2014 przez miguslaw (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2014 Czcionka biała - bardzo drobna, ginie w całości otoczenia. Wszystko jest mocno upakowane, skondensowane, tworząc centralnie czarną plamę z czerwono białymi szlaczkami. Daj więcej przestrzeni między obiekty na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hexagon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2014 Znaczy tak reklamy są dodane po prawo w 3 kolumnach ponieważ nie wiedziałem co tam dodać. To jest tylko tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lemans88 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2014 Odwrotność whitespace. Pod żadnym pozorem nie centruj tekstu w postach bo to negatywnie wpływa na czytelność. Grafika w niektórych miejscach została przeskalowana bez utrzymania stosunku rozmiarów np. logo w stopce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach