maniack 403 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2015 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2015 Już działa. Miałem filtrowanie włączone. Dzięki za porady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2015 Tekst w okienku odpowiedzi nie zawija się poprawnie. Przynajmniej na moim Ubuntu 14.10 w Firefoksie 26 36, oczywiście (najnowszym stable). Nie wiem, czy to wynika ze zmian na forum, czy z nowej wersji Fx. Nic więcej chyba nie zmieniałem. Ten sam problem występuje również przy odpowiadaniu w pełnym edytorze. Już powinno być ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2015 Nie, dalej tak samo. W trybie BBcode (bez edytora) nie zawija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2015 Znów czas mi ucieka. Musiałem ustawić na czas londyński żeby pokazywało mi prawidłowe godziny postów/tematów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2015 Czas na serwerze jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2015 (edytowany) Już powinno być ok Teraz jest OK. Ale nie wiem, czy to rezultat Waszych zmian, bo był update Firefoksa w międzyczasie. Edytowano Marzec 9, 2015 przez blfr (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malpka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2015 Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'ibf_sessions' is marked as crashed and should be repaired in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/ips_kernel/classDbMysqliClient.php on line 234 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2015 Dziś też sql siada. www.webhostingtalk.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again. You can try to refresh the page by clicking here Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2015 Wyczyść ciastka jak masz ten błąd. Co mają ciastka do błędu bazy? Nie analizowałem tego, ale jak miałem komunikat to podałem link do wht kolegom i im działało, więc wyczyściłem ciastka od wht i działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2015 Tekst w okienku odpowiedzi nie zawija się poprawnie. Problem powrócił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2015 Ok, ctrl+f5 i powinno ponownie być dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malpka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2015 Powinno, ale nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2015 U mnie jest już OK. Dzięki, Spanner. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2015 Nie działa upload zdjęcia profilowego z pc, import z linku już bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mastah7991 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2015 nie wiem czy to normalne ale dając reuptacje daje je x6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2015 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2015 Jakim cudem profil firmy lh.pl jest na pierwszym miejscu w rankingu i przebili z taką małą ilością opinii (25) takie firmy jak Hekko, Futurehost.pl, NetDc.pl czy ZenBoxa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2015 (edytowany) procent pozytywów w 2015 roku Edytowano Lipiec 8, 2015 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2015 Dzisiaj natknąłem się na coś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2015 Strasznie dziś muli forum, zobaczył by ktoś, coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2015 Błąd powinien już nie występować. Co do mulenia - dosują, wycinamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XYS 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2015 Od wczoraj mam problem z opcją: "Zobacz nową zawartość". Pokazuje tak jakby tylko moje tematy z nową zawartością. W opcjach nic nie ruszane, przez tapatalka wszystko prawidłowo. Sprawdzałem na 2 kompach, przelogowałem się - problem dalej występuje. Możliwe, że coś kliknąłem przez przypadek? W żaden sposób(ustawienia czasu etc. z lewej strony) nie mogę znaleźć wyświetlania nieprzeczytanych wątków.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2015 Zrób zrzut okna co wyskakuje to popatrzymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XYS 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2015 Problemu już nie ma. Wylogowanie, usunięcie ciastek etc. - po zalogowaniu wszystko ok. A winowajcą było raczej to ustawienie: Teraz już wszystko ok. Przepraszam za zamieszanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach