limes 27 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2014 Nie mam tego błędu ani zalogowany ani wylogowany, czy jeszcze występuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limes 27 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2014 Faktycznie już błąd nie występuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2014 Także mi się to pojawiło w module opinii Warning: file_get_contents(http://images.thumbshots.com/image.aspx?cid=L6s2M2eeVro%3d&v=1&w=238&url=http%3A%2F%2Fwww.webtie.pl): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/admin/applications_addon/other/companytestimonials/sources/classCompanyTestimonials.php on line 2515 Warning: file_get_contents(http://images.thumbshots.com/image.aspx?cid=L6s2M2eeVro%3d&v=1&w=238&url=http%3A%2F%2Fweb4pro.pl): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/admin/applications_addon/other/companytestimonials/sources/classCompanyTestimonials.php on line 2515 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2014 Ten błąd zależy od serwera z którego są pobierane dane poprzez file_get_contents. Jakiś dev od tego dodatku na forum mógłby poprawić to aby ignorowało takie błędy (swoją drogą, dziwne że nie ma walidacji, z zewnętrznymi serwisami mogą się dziać różne rzeczy). file_get_contents('...', false, stream_context_create([ 'http' => [ 'ignore_errors' => true ] ])); Albo zmienić pobierany adres na bardziej "stabilny". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2014 Podczas próby przejrzenia tematu :< Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 Jest poprawione aby się nie pojawiał błąd i czekamy na thumbshots aby poprawili usługę u siebie bo po prostu przestała im działać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 https://pagepeeker.com/ ma dobry uptime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 Można też samemu postawić phantoma, i działa nawet bez X'ów, więc jest totalnie proste do zainstalowania, a potem użycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 Lub selenium . Chociaż to już trochę strzelanie z armaty do muchy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2014 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2014 Ten pagepeeker ciekawy, jak nie odpiszą z thumbshots.com to przerzucimy na pagepeeker. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2014 Warning: simplexml_load_file(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Ta nazwa lub usługa jest nieznana in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php on line 16 Warning: simplexml_load_file(http://feeds.feedburner.com/whtpl?format=xml): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Ta nazwa lub usługa jest nieznana in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php on line 16 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "http://feeds.feedburner.com/whtpl?format=xml" in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php on line 16 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php on line 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2014 Chwilowo nie mógł się połączyć z feedburnerem, czy problem jeszcze występuje? (u mnie nie). Zgłoszę o dodanie wyjątku aby nie było takiego komunikatu brzydkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2014 Błąd poprawiony, jeśli coś wyskoczy dajcie znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2014 Forum ma problem z adresem, nie można wejść na forum bez dodatku www. C:\Users\SanKen>ping webhostingtalk.pl Żądanie polecenia ping nie może znaleźć hosta webhostingtalk.pl. Sprawdź nazwę i ponów próbę. Za to z www. działa prawidłowo problem występuje od wczoraj zawsze używałem samej domeny bez www, a od wczoraj napotykam problem z dostępem do forum C:\Users\SanKen>ping www.webhostingtalk.pl Badanie www.webhostingtalk.pl [188.128.242.201] z 32 bajtami danych: Odpowiedź z 188.128.242.201: bajtów=32 czas=20ms TTL=57 Odpowiedź z 188.128.242.201: bajtów=32 czas=19ms TTL=57 Odpowiedź z 188.128.242.201: bajtów=32 czas=19ms TTL=57 Odpowiedź z 188.128.242.201: bajtów=32 czas=20ms TTL=57 Statystyka badania ping dla 188.128.242.201: Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% straty), Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach: Minimum = 19 ms, Maksimum = 20 ms, Czas średni = 19 ms Chciałem sprawdzić z zewnątrz to samo jest z mintshost, oraz lg.netia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2014 Cały czas czekam na info od supportu dlaczego rekord A mimo dodania w panelu nie jest zwracany przy zapytaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2014 Forum ma problem z adresem, nie można wejść na forum bez dodatku www. C:\Users\SanKen>ping webhostingtalk.pl Żądanie polecenia ping nie może znaleźć hosta webhostingtalk.pl. Sprawdź nazwę i ponów próbę. Za to z www. działa prawidłowo problem występuje od wczoraj zawsze używałem samej domeny bez www, a od wczoraj napotykam problem z dostępem do forum C:\Users\SanKen>ping www.webhostingtalk.pl Badanie www.webhostingtalk.pl [188.128.242.201] z 32 bajtami danych: Odpowiedź z 188.128.242.201: bajtów=32 czas=20ms TTL=57 Odpowiedź z 188.128.242.201: bajtów=32 czas=19ms TTL=57 Odpowiedź z 188.128.242.201: bajtów=32 czas=19ms TTL=57 Odpowiedź z 188.128.242.201: bajtów=32 czas=20ms TTL=57 Statystyka badania ping dla 188.128.242.201: Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% straty), Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach: Minimum = 19 ms, Maksimum = 20 ms, Czas średni = 19 ms Chciałem sprawdzić z zewnątrz to samo jest z mintshost, oraz lg.netia.pl Mam to samo od kilku dni - się zastanawiałem ale myślałem że to przez mój syf albo że ktoś rewrite powalił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2014 Niestety nie wiadomo dlaczemu mimo dodania rekordów nie jest propagowany przez DNS, czekam jak widać już długo na odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2014 Ok, poprawione. Problemem okazał sie rekord TXT (DKIM) z bardzo długą zawartością, przez co następne rekordy świrowały. //EDIT: będąc bardziej precyzyjnym to blokował możliwość przeładowania strefy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2014 (edytowany) Czy to jest ten słynny szybki i niezawodny support home? Edytowano Sierpień 14, 2014 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2014 To nie home tylko homecloud, przyznam, że odpowiedzi były szybko tylko na rozwiązanie problemu chwilę musiałem poczekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2014 Nie chcę zakładać nowego tematu... albo ktoś psuje forum albo samo się spartoliło. Pisanie postów jest prawidłowe, po wysłaniu robi się bold. Edycja nic nie daje. Do tego pola w profilu (obok postów) też przechrzciły się w bold. Kto tam psuje, przyznać się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2014 (edytowany) Hmmm, może to wina mojego opisu? Mam bold włączony i chyba nie zamknąłem :/ // EDITKu.a rzeczywiście. Moja wina, przepraszam panowie (Jestem Hakierem). Edytowano Wrzesień 14, 2014 przez l3szcz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach