Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2015 Zazwyczaj ono jest winne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiu23 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 Jak już jest temat o błedach, to pasowałoby naprawić ten błąd z godziną na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 Ponowny test godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 I znowu - 13:23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 Oj popułeś bo mam juz wszędzie 15:43 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 To teraz ustawienia profilu i poprawna strefa czasowa Moje ustawienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 Zróbcie coś z tymi godzinami, stale trzeba zmieniać w profilu albo na czas zachodnio arabski albo na inny murzyński żeby wyświetlała się poprawna godzina... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 Nie stale tylko od migracji pewnie był zły czas, zły był o stałą wartość Więc obecnie czas na serwerze jest poprawny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 U mnie jest chyba ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 W przeciągu ostatniego półrocza chyba 4 czy 5 razy musiałem zmieniać strefę czasową żeby wyświetlał się czas stołeczny. W przeciągu ostatniego półrocza chyba 4 czy 5 razy musiałem zmieniać strefę czasową żeby wyświetlał się czas stołeczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DarkPhysX 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2015 Witam Ja jaki błąd znalazłem to ze nie można załadować zdjęcia z komputera z linków działa z komputera pokazuje ze załadowało ale nie ma. Wolnej chwili proszę o zerknięcie i naprawienie Dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach