Gość thetox Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2014 drukarka nie chce drukować plików pdf z programu adobe reader a ostatnio drukowałem rachunek a dzisiaj nie mogę szlak mnie trafia już, z notatnika normalnie z adobe reader nie chce i koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2014 I tak jest z każdym pdf'em? Może ten, który chcesz wydrukować jest zabezpieczony? Ów pdf masz zapisany na swoim komputerze czy może drukujesz bezpośrednio z załącznika w poczcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2014 Sprawdź foxit reader. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2014 Teraz jeszcze lepiej drukarka nie chce drukować w kolorze czarnym, mimo tego ze tusz jest czarny lampka się nie zapala ze brakuje tuszu, podłączyłem nawet pod drugi komputer, chyba oddam na gwarancje bo już nie mam pojęcia, jak drukuje nawet strone w notatniku to niby drukuje ale pusta strone bo nie ma jak by tuszu czarnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2014 Tusze nabijane? HP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2014 Zawsze twierdziłem, że tuszowe drukarki są kiepskie, i są ciągłe problemy z tuszami. Lepiej laserówka. Oddaj swoją na gwarancje i sie nie przejmuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) Tusza nabijane? HP? Chłopie masz prawie 1200 postów naucz się pisać, bo nie brzmi to normalnie. Kali pic kali jeść, ja tam byłem wyjechany Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez thetox (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2014 Kto jak kto ale Ty nie powinieneś pouczać innych o tym jak pisać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach