kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) Cześć. Prowadzę stronę opartą na Wordpressie na której pisać będzie ok 10-15 osób. Szukam pluginu który zablokuje im możliwość publikacji posta jeżeli użyją danych słów (czyt. wulgaryzmów). Oczywiście słowa te musiałbym wcześniej określić. Istnieje coś takiego? Przeszukałem już cały internet i znalazłem tylko takie, które zamieniają poszczególne słowa na inne lub cenzurują w postaci gwiazdek i innych bzdet. Z góry dzięki za pomoc Edytowano Czerwiec 15, 2014 przez kacper3355 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 Nie ma takiej wtyczki. Musisz ją zlecić komuś, by takową napisał. BTW Jak ktoś użyje wulgaryzmu, to go zablokuj czy coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 BTW Jak ktoś użyje wulgaryzmu, to go zablokuj czy coś. Wiem, ale nie chce by to w ogóle pojawiło się na stronie głównej. Serio nie ma takiej wtyczki? Nie chce mi się wierzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 Wątpie aby była. Pomyśl trochę logiczniej:D Nikt by takiej wtyczki raczej nie stworzył i nie udostępnił bo: >Taka funkcja jaką ty chcesz była by potrzebna naprawdę mało komu. >Jeżeli już miała by być to nie jest aktualizowana od wieków. Ja wątpie w to, aby taki plugin istniał, ale zawsze możesz popytać, m.in. na oficjalnym forum WordPress. Ja podtrzymuje swoje zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) Jeśli masz już wtyczkę, która cenzuruje wpisy (np. zamienia na gwiazdki), to zapewne działa to jako dodatkowy filtr dla the_content() i the_excerpt(), i jeśli tak, to przy podstawowej znajomości PHP możesz w prosty sposób zmodyfikować taką wtyczkę, by cała treść posta była usuwana w razie wykrycia określonego słowa. Minusem jest to, że opublikowany będzie pusty wpis. Sprawienie, by wpis pozostał nieopublikowany wymagał będzie innego podejścia i zapewne taka wtyczka nie istnieje. Jeśli trzeba byłoby taką napisać, to wymaga to trochę więcej zachodu niż wspomniane dodatkowe filtrowanie the_content() i the_excerpt(). Edytowano Czerwiec 15, 2014 przez Piotr GRD (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 Niestety przy takiej formie prowadzenia serwisu konieczna jest ciągła moderacja. Z drugiej strony napisałeś, że będzie pisać ok 10-15 osób. Pomyślałem, że skoro tak precyzyjnie określasz ich ilość, to będziesz ich znał lub poprzez okres wstępny nabędziesz do nich zaufania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 @lamironi Znać osobiście ich nie będę, a na stronie nie będą żadne artykuły. @Piotr GRD No to chyba faktycznie będę musiał to komuś zlecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 O wiele lepszym pomysłem będzie moderacja postów przed pojawieniem się ich na stronie głównej. Chyba, że tych postów będą tysiące. BTW. Przy bardzo dużych postach, takie filtrowanie może Ci ostro zajechać serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 Ale na tej stronie akurat liczy się szybkość pojawiania się materiałów Więc moderacja niestety odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolekads 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2014 Jeśli chcesz mogę podpytać swojego kodera od WP jak on by to widział i czy to ma sens istnienia (pod względem obciążenia serwera) tylko jak już do czegoś dojdzie to będzie płatna wtyczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach