eKodzik 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2014 Witam,Dosłownie godzinę temu przez pomyłkę za pomocą plesk panel skasowałem jedną subskrypcje (konto hostingowe) i teraz pytanie jak cofnąć tą operację, obecnie serwer wyłączyłem by nie nadpisywać powierzchni i uruchomiłem system ratunkowy, jednak nie wiem jak odzyskać skasowany katalog do którego ogólnie znam ścieżkę.Proszę o pomoc co mam robić jak ten problem rozwiązać. Serwer Cloud jest w ofercie w 1and1 na systemie CentOS 6 64.Proszę o info jak to zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2014 Odzyskać z kopii zapasowej. Ogólnie cieżka sprawa. Możesz pobawić się z extundelete. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eKodzik 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2014 (edytowany) OK, jak za pomocą extundelete odzyskać te dane bo nic mi nie wychodzi nawet z poziomu systemu Edytowano Czerwiec 14, 2014 przez eKodzik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barni 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2014 Kopia zapasowa Twoim przyjacielem. Odzyskiwanie plików na ext3/ext4 to trochę jak ze Świętym Mikołajem - całkiem sporo osób mówi, że istnieje, ale nikt go nigdy nie widział. A tak na poważnie to "testdisk" ostatnio pokazał mi, że potrafi odzyskiwać skasowane pliki z ext3/4 - nie testowałem, ale może warto sprawdzić. Chętnie pokieruję Twoje palce jak będzie potrzeba - odezwij się na priv. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach