Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 Właśnie tego ciągle brakuje, moim błędem było poleganie na macierzy (która jednak miała swoje lata - dyski po 160 GB), nie sądziłem, że się wysypie i tylko niektóre dane zgrywałem na serwer zewnętrzny (kopia bazy mssql). Reszta (dokumenty zazwyczaj DOC, instalki programów) była na dysku i te DOC były najważniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 Przepisy na bułki to piekarze mają w głowach. A przede wszystkim zaden MOPS tylko PCPR. Szokuje mnie ilość na prawdę idiotycznych wypowiedzi.. Damn it, żałuję że tam nie byłem bo pewnie byśmy teraz gadali jeszcze przy flaszce Od kiedy PCPR niby się zajmuję 'piekarniami' ?? Moja żona tam pracuje i wiem wszystko o tym i tam żadnej mowy o piekarniach nie ma. To zupełnie inna jednostka administracyjna. Ja niestety nie mogłem się zjawić choć zaproszenie czekało. Następnym razem Panowie się spotkamy i porozmawiamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 Od kiedy PCPR niby się zajmuję 'piekarniami' ?? Moja żona tam pracuje i wiem wszystko o tym i tam żadnej mowy o piekarniach nie ma. To zupełnie inna jednostka administracyjna. Ja niestety nie mogłem się zjawić choć zaproszenie czekało. Następnym razem Panowie się spotkamy i porozmawiamy Leszczu żyje w swoim świecie, znajdzie wymówkę na każdą sytuację, ja wiedziałem że nie przyjdzie już jak zapewniał . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 (edytowany) Nie no, kur.a..5 miesięcy - od września 2013 roku do stycznia 2014 roku pracowałem w pcpr Od tego czasu zacząłem szukać pracy, w czerwcu (na pierwszym OWT) akurat wypadła rozmowa kwalifikacyjna przy produkcji kebaba, teraz kiedy miałem przygotowane wszystko pod wyjazd zepsuła się macierz co opisałem wyżej. Dla Ciebie to wymówki, może widocznie nie jesteś i nie byłeś w mojej sytuacji. To samo się tyczy Miłosza i innych co wolą wyśmiać zamiast zrozumieć. Od pewnego czasu co raz bardziej mnie zaczyna to irytować.Pozdrawiam. A teraz koniec spamu na mój temat. Edytowano Grudzień 11, 2014 przez l3szcz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 Musiałem rozmowa kwalifikacyjna przy produkcji kebaba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 Dla Ciebie to wymówki, może widocznie nie jesteś i nie byłeś w mojej sytuacji. To samo się tyczy Miłosza i innych co wolą wyśmiać zamiast zrozumieć. Od pewnego czasu co raz bardziej mnie zaczyna to irytować. Dziwne zbiegi okoliczności, zawsze jak się zapowiadasz na jakąś impreze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 (edytowany) Krzysztof, mój błąd, rzeczywiście chodziło mi o rozmowę kwalifikacyjną do pracy przy produkcji kebaba nie o rozmowę kwalifikacyjną przy kebabie Miłosz, dziwne zbiegi okoliczności, no tak. Nie można przecież przewidzieć wszystkiego, czasami najbardziej idealnie napisany plan może się zepsuć przez jakieś niedopatrzenie bądź nie przewidzianą awarię. Wolałem wyjaśnić dlaczego mnie nie ma niż siedzieć cicho. Edytowano Grudzień 11, 2014 przez l3szcz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blakq 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 Może chłopak nie ma na bilet. Myślę że możemy pozyskać dla Ciebie sponsorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 (edytowany) FH moim sponsorem? Mam na bilet - pracuję przecież :-) Edytowano Grudzień 11, 2014 przez l3szcz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 (edytowany) Podobno klepanie buły jest słabym zarobkiem a przecież musisz opłacić swoje KleszczDC.Mamy nadzieję że przyjedziesz w czerwcu Edytowano Grudzień 11, 2014 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 (edytowany) Dużo nie zarabiam ale wystarczy na bilet + kilka innych atrakcji do hotelu Jak już mówimy o DC to nie KleszczDC tylko LesczDC. Moje pentiumy 166 MHz same się nie opłacą. :-P Edytowano Grudzień 11, 2014 przez l3szcz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blakq 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 Ale Panienek lekkich obyczajów to tam nie było xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 Ale Panienek lekkich obyczajów to tam nie było xD Było kilka fajnych radissonek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 (edytowany) Nie mówiłem o tych atrakcjach. W sumie nawet jak były to pewnie zajęte. Edytowano Grudzień 11, 2014 przez l3szcz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 (edytowany) Może i ja wpadne w czerwcu jak z terminem fajnie wypadnie Tyle ze jak już to raczej samochodem z pomorskiego. Kebaby są the best haha Edytowano Grudzień 11, 2014 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 Tak, akurat pieką buły Chce ktoś? Przyjmuje hurtowe zamówienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 Ja poproszę o zestaw dwóch dużych kebabów z podwójną porcją sosu czosnkowego, puszką 0.5l Pepsi i dwa Primatory 24% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 Up: Zamówimy coś wszyscy to na bilet się uzbiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 Pokuć - z dostawą do domu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 Po pizzę potrafię iść dwa kilometry w jedną stronę. Jak nie ma daleko to mogę się ten kawałek przejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 Czy można na WHT zamówić kebab w cienkim cieście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 (edytowany) Ktoś sprzedaje nawet dwa, ale zestawy powiększone z colą i frytkami. Edytowano Grudzień 11, 2014 przez blfr (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 Pokuć, od Gdynii do mojego miejsca pracy jest tylko 80 km. Dalej chcesz iść pieszo? Powiedziałem, że robią bułki do kebabów a nie kebaby :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach