Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2014 Ktoś się wybiera do Warszawy 30 czerwca na OVH World Tour? 30 czerwca 2014 r.w hotelu Radisson Blu w Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czakoszek 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2014 Jest duża szansa na moją obecność w Warszawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2014 Ja będę na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2014 Zarejestrowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2014 No to proponuję after party zorganizować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2014 Zwiedzanie serwerowni serwerstatus.pl też jest w programie imprezy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2014 Jak przyniesiesz 0.5 wkupnego to nie widzę problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2014 Brzmi fajnie, może wpadnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2014 Daleko nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2014 Postaram się być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2014 To jeszcze zróbmy sobie plakietki WebHostingTalk :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2014 Jak przyniesiesz 0.5 wkupnego to nie widzę problemu A jak litra przyniosę to zrobisz tour po wszystkich serwerowniach serwerstatus.pl na świecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2014 Daleko nie masz Daleko nie, ale iść tylko po to żeby iść też średnio mi się chce . Ale do 30 czerwca jeszcze kawałek jest, rejestracja poszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2014 (edytowany) No to proponuję after party zorganizować Do Ciebie także daleko nie mam Ktoś został już zweryfikowany przez personel? Edytowano Czerwiec 11, 2014 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2014 Tydzień przed wyślą zaproszenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2014 To jeszcze zróbmy sobie plakietki WebHostingTalk :-) Właśnie, plakietki będą? ;D Ewentualnie koszulki / długopisy, żeby rozdać po ludziach BTW. Kamikadze, jest tam gdzieś w miarę niedrogi nocleg obok Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2014 Mogę wydzierżawić kawałek podłogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2014 Ok, dziękuję Jeszcze się pewnie zgadamy co i jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2014 Właśnie, plakietki będą? ;D Ewentualnie koszulki / długopisy, żeby rozdać po ludziach No to chyba musimy sobie zrobić Chyba, że zrobi nam Bartek :-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2014 No to szykujcie swoje drukarki, do tego czasu spróbuję zrobić jakiś wzór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2014 Rzucam pomysłem na grilla u mnie na ogrodzie. Ewentualnie ognisko Komunikacją od OVH Tour do mnie jest 30-40 minut + 15 minut na sklep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2014 (edytowany) Kamikadze, fajnie, ale w okolicy jest jakiś mote/hostel? Edytowano Czerwiec 12, 2014 przez HaPe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2014 Kamikadze, duże to Twoje DC pod serwerstatus? Coś czuję, że nie tylko jeden kawałek podłogi musisz wydzierżawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2014 l3szcz, piwnica albo garaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2014 Na euro 2012 było chyba 24-25 osób w domu, także miejsce się znajdzie W piwnicy jak warkot serwerów ci nie będzie przeszkadzać to nawet łóżko jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach