NeoAF 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2014 Chcę wziąć 3 serwer z kimsufi (ten za 60zł) pod Serwer CS 1.6 20 slotowy, serwer ts3 50 slotów oraz sklep internetowy prestashop ~100 produktów. Nadaje się? A może słaby/mocniejszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2014 na CS-ach sie nie znam więc nie pomogę, ale sam sklep i ts-a bez problemu da rade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2014 Pod CS-a też poradzi tylko pingi duże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2014 Nie stawiaj tam serwerów CS 1.6 bo nikt nie będzie grał - chyba, że międzynarodowe stawiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeoAF 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2014 CS będzie dla grupki znajomych. Nawet 15 slotów mi wystarczy, ale zawsze więcej to więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2014 Nie chodzi o sloty, a o ping. Do Kimsufi będziesz miał przynajmniej 40, a może i 50ms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeoAF 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2014 Ale o tak żeby pograć ze znajomymi na TP bez żadnych pluginów to mi wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2014 Jeśli akceptujesz ping, to KS-3 powinno być OK. Zwróć tylko uwagę, że cena jest netto i w euro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2014 Neo, Mam trochę zasobów wolnych - mogę Ci taki serwer postawić w PL za darmo : ) Będziesz chciał to rzucisz parę groszy na zgrzewkę piwka, nie będziesz chciał - to też się nic nie stanie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach