mancin 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2006 mam problem z vhcs'em iwebmailem. Generalnie vhcs chodzi , wszystko działa oprócz webmaila (z cała poczta miałem kupę problemów, uid, gid , chmody - prawie cały system musiałem ręcznie robić) . po wejściu do skrzynki widze błąd Warning: reset(): Passed variable is not an array or object in /var/www/vhcs2/gui/tools/webmail/msglist.php on line 137 W tym miejscu jest zmienna $headres gdy usiłuję skasować maila, to dostaję Warning: unlink(): No such file or directory in /var/www/vhcs2/gui/tools/webmail/inc/class.uebimiau_mail.php on line 403 Co to może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2006 mam problem z vhcs'em iwebmailem. Generalnie vhcs chodzi , wszystko działa oprócz webmaila (z cała poczta miałem kupę problemów, uid, gid , chmody - prawie cały system musiałem ręcznie robić) . po wejściu do skrzynki widze błąd Warning: reset(): Passed variable is not an array or object in /var/www/vhcs2/gui/tools/webmail/msglist.php on line 137 W tym miejscu jest zmienna $headres gdy usiłuję skasować maila, to dostaję Warning: unlink(): No such file or directory in /var/www/vhcs2/gui/tools/webmail/inc/class.uebimiau_mail.php on line 403 Co to może być? Wywal tego webmaila. To staroć, już nie rozwijany. Bóg jeden wie, jakie ma błędy i kiedy Ci przyjdzie za to zapłacić. Pobierz Squirrel. Szybki, prosty, nowoczesny, z VHCS-em ładnie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach