onlinex 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2014 Witam od jakiegoś czasu crashuje mi się co kilka dni (4-8) teamspeak i musze go włączać. Crash wystąpił już chyba z 3 razy wydaje mi się, że od czasu zmiany na innego vps do teamspeaka. I mam pytanie jak to naprawiać. Poniżej wstawiam logi i liczę na pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2014 Naprawiając DNSy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2014 pokaż zawartość pliku cat /etc/resolv.conf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onlinex 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2014 pokaż zawartość pliku cat /etc/resolv.conf w tym pliku jest to nameserver 8.8.8.8 Naprawiając DNSy. a mógłbyś mnie nakierować jak to naprawić, albo powiedzieć jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onlinex 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2014 halo halo pomoze ktos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach