Stiller. 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2014 Cześć, Mam krótkie i szybkie pytanko: czy przedłużenie ważności domeny .pl w HOME.PL jest konieczne, obowiązkowe, czy po roku domena po prostu wygasa? Pytam, bo kiedyś były akcje, że trzeba było przez następne 5 lat płacić sporo kasy, a nie wiem jak to dokładnie w HOME wygląda. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2014 Jeżeli nie opłacisz domeny to po prostu wygaśnie, nie będziesz z tego powodu obciążany żadnym dodatkowymi kosztami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2014 A co było napisane w regulaminie który akceptowałeś podczas rejestracji domeny? Tam na 100% było wszystko uregulowane czytelnie i przejrzyście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
home.pl 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2014 Jeżeli nie opłacisz domeny to po prostu wygaśnie, nie będziesz z tego powodu obciążany żadnym dodatkowymi kosztami. Dokładnie, jak pisze Maciej. Nie ma obowiązku przedłużania domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2014 Przy jednak nie ma też możliwości transferu, zgadza się? Z góry uprzedzam, że nie czytałem regulaminu, ale każdego tego typu promocja z którą się ostatnio spotykam ma dokładnie takie zasady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2014 Jeśli bierzesz w home.pl domenę za 0zł, to aby dokonać transferu musisz najpierw opłacić na kolejny rok. Jeśli kupujesz domenę bez promocji (dla pl 9,90 zł= + VAT) to możesz z nią zrobić co chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach