sibek62 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2014 Witam, chciałbym abyście ocenili moją nową strone typu kwejk, demoty, itp. Live demo: http://weeds.pl/ Proszę o propozycję dot. zmian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2014 Strona beznadziejna 0/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sibek62 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2014 Beznadziejna tzn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2014 -1/10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2014 Beznadziejna tzn?Nie reprezentuje sobą żadnej wartości. Poza tym, - wygląda jak 99.9% podobnego gówna w sieci - zawartość, to właściwie jakieś idiotyczne obrazki. Ja nie rozumiem, tego typu strony to gimbazę bawią, czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2014 -1000000/10 Nie reprezentuje sobą żadnej wartości.Poza tym,- wygląda jak 99.9% podobnego gówna w sieci- zawartość, to właściwie jakieś idiotyczne obrazki.Ja nie rozumiem, tego typu strony to gimbazę bawią, czy co? Wakacje blisko, więc jak zwykle wysyp badziewia, które znikną pod koniec sierpnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2014 Dokładnie, jak mama pogodni do nauki to się skończy "prowadzenie portalu internetowego". Oceniając już całkiem obiektywnie, to strona jest po prostu brzydka. Nie ma w niej nic na czym można przyczepić wzrok. Koloru smutne ponure a cała stylistyka bardzo staroświecka. Poziom prezentowanych obrazków jest w zasadzie poniżej jakiegokolwiek poziomu. Darmowy skrypt, darmowy szablon. Bardzo mi się nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach