wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 Witajcie, od dwóch dni walczę z aplikacją FB. To nic takiego, stworzyłem logowanie jak i listę uprawnień. Wszystko jest okej, ale tylko na moim koncie. Najbardziej zalezy mi na uprawnieniu user_likes, gdy ja loguję się przez swoje konto aplikacja w swoim żądaniu mi przedstawia, że prosi o listę polubionych stron, a gdy loguje się z drugiego konta to pomija to, czyli tego nie widzi. Nie wiem w czym jest problem, bo to chyba nie problem kodu, bo działa na moim koncie, tylko dziwnie gubi uprawnienia.Macie jakieś pomysły, jak z tym zawalczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 Tryb deweloperski ;-) Musisz ją włączyć... Ja po tej aktualizacji interfejsu ustawień aplikacji szukałem 20 min gdzie to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 Włączona jest, inni mogą z niej korzystać. Uprawnienia działają, tylko nie user_likes.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 Czy FB na pewno udostępniło dostęp Twojej aplikacji do tych uprawnień? Na podstronie aplikacji na FB masz "Status & Review" tam są jej uprawnienia oraz możliwość wypełniania "wniosku" o przyznanie innych uprawnień. Pytam, ponieważ nie wiem czy czasem jako administrator/developer/tester aplikacji nie ma się dostępu nawet do tych uprawnień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2014 Czytałem gdzieś na stosie przepełnionym, że od wersji drugiej zostało to zmienione i trzeba czekać. No nic, dzięki za odpowiedzi. Pytanie tylko: ile trzeba czekać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach