gibek2 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 witam chcę skorzystać tak dla testu z google analytics i robię wszystko zgodnie z instrukcjami i poradnikami w sieci teorytycznie jest to najprostsza czynność ale u mnie cos nie "trybi". Wkleiłem kod przed </head> mineły juz jakieś 3h od dodania a tu nadal komunikat : Stan: Śledzenie niezainstalowane Data ostatniego sprawdzenia: 2014-06-05 03:48:25 PDT Nie wykryto kodu śledzenia Google Analytics na stronie głównej witryny. Aby śledzenie Analytics funkcjonowało poprawnie, administrator witryny musi umieścić kod na każdej stronie. Jak sobie z tym poradzić bo sam już nie wiem ? strona to : http://madeksbusy.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 Identyfikator śledzenia jest na pewno poprawny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gibek2 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 tak można sobie porównać z tym na stronie : UA-50189064-3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 Wrzuć kod zaraz po metatagach przed kodem googlem maps. Jeszcze napisz z jakiego cmsa korzystasz. bo w niektórych wrzuca się ten kod w specjalną sekcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 W mojej opinii wszystko działa, GA Debug w chrome nie pokazuje żadnego błędu. Chyba trzeba trochę poczekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 @regdos - GA ostatnio nie używałem, ale śledzenie to powinno pokazać od razu, czyż nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 Wydaje mi się, że ta informacja pojawia się po pierwszym wygenerowaniu danych. Można wejść na statystyki i zobaczyć realtime czy się pojawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 Nie wiem czy mu zaskoczy "na żywo" skoro mu pokazuje "Stan: Śledzenie niezainstalowane". Wpierw w ustawieniach musi mu się wyświetlić "Stan: Odbieranie danych". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gibek2 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 nadal "Stan: Śledzenie niezainstalowane" strona nie jest na żadnym CMS zwykły HTML i CSS, narazie czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gibek2 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 (edytowany) Nadal nic, już nawet usunąłem kod i wstawiłem pod metatagi tak jak mówił robson345 i niestety nic to nie dało, może ja coś źle robie ale w sumie co przecież to jest z pozoru banalnie proste. Edytowano Czerwiec 5, 2014 przez gibek2 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gibek2 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2014 To dziwne zaczelo pokazywać raporty a stan nadal niezaintalowano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach