Gość nrm Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 Alohha, tradycyjnie już rozpoczynam wątek kolejnego PHPcona Ruszyły zapisy i głosowanie na agendę ( http://webmastah.pl/mega-znizka-na-phpcon-...anie-na-agende/ ). My już się zapisaliśmy tak więc do zobaczenia na miejscu (podsumowanie z zeszłego roku http://webmastah.pl/phpconpl-2013-podsumowanie/ ) fotka Grzegorza. Będzie jak zwykle silna ekipa z WHT? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 Zapisany! W końcu będę miał okazję, żeby się z wami napić was poznać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 Ja i Miłosz będziemy Pedro84 wpadasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 No to się w końcu poznamy panowie :-) Też sie tam prawdopodobnie zjawię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2014 Ja i Miłosz będziemy Pedro84 wpadasz? Na chwilę obecną na 70% procent na tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2014 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2014 Oj tam, narzekasz Po prostu mniej trzeba pić a więcej programować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2014 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2014 Będę programować. Oczywiście funkcję LeszczDrunk($litres) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2014 Będę programować. Oczywiście funkcję LeszczDrunk($litres) I pałą po nerach za nazewnictwo argumentów z dupy wzięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2014 Najpierw przyjedźcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2014 Litry - w angielskim litres (przynajmniej wedle translatora google) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2014 Biesiada coraz bliżej. Więc czas szukać transportu Leci ktoś z północy? Ewentualnie po drodze by się zabrał? To bym swoją furejką pojechał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2014 Ja bym chciał jak już lecisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2014 A skąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2014 Tak jak przewidywałem.. Najwięcej krzyczał i standardowo okazało się, że nie jedzie Bywalcy zapewne wiedzą, że internet w zeszłym roku był tam tragiczny. W rozmowie z Darkiem (organizatorem) dowiedziałem się, że w tym roku będzie podobnie - łącze 16 Mb/s. O mało nie spadłem z fotela. Akurat firma, która dostarcza tam neta jest mało wiele znajoma, to załatwiłem z nimi odkręcenie rurki do 50 mbps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2014 Hej, jedzie ktoś w piątek z Wrocławia / Katowic? Trochę się nie wyrobiłem z tym robieniem prawa jazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2014 Z Kato NRM ciśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2014 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2014 jo jo, Mirek powiedział, że nie pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2014 nie pije @Ace my jedziemy w piatek z tego co wiem przed południem/w południe? ale to @mck wie lepiej, ja nie ogarniam, ja dostane info o któ®ej mam byc to będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2014 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2014 Git, @nrm dzięki za nakapowanie @maniack - jak na pewno nie będzie problemu z zabraniem się - daj znać na PW o której z Katowic wyjeżdżacie, musiałbym z Wro dojechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2014 Co roku to mówi, a sam wiesz jak jest Co ty pindolisz, już 2 phpcony siedze sobie grzecznie i sączę wolno piwko! To, że w Mąchocicach mnie przenosiliście na łóżko to nie znaczy, że teraz do końca życia można uprawiać taką propagandę To już 2cony temu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2014 I od dwóch conów powtarzasz to samo jak mantre spoko Ty uwierzyłeś, my nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach