RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2014 Cześć, Sprzedam fajną domenę 3 literową dla firmy hostingowej doskonałą jako subdomena dla klientów. domena to x3e.pl miała właśnie służyć do takich celów jak pisałem wyżej ale brak czasu mi na to nie pozwala. Komuś zapewne się przyda a cena jaka mnie interesuje to są dosłownie grosze, chce tylko za koszty jej rejestracji czyli 15zł kontakt pw tak chyba będzie najszybciej domena w hekko i kod authinfo dostępny od ręki. Kto pierwszy ten lepszy. Pozdrawiam, Rafał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mduiuw 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2014 No fajnie, a cesja domeny jest dostępna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2014 No fajnie, a cesja domeny jest dostępna? Oczywiście szybka e-cesja wchodzi w grę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2014 Juz nieaktualne, wszystko poszło w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2014 Tak, domena została sprzedana wszystko okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach