sticky123 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2014 (edytowany) Witam serdecznie. Przewertowałem wszystko co się da pod względem regulaminu programu Adsense, wszystkie kombinacje po forach internetowych, a Adsense ciągle odrzuca witrynę z powodu: Witryna niezgodna z zasadami google. Nawet pytałem na forum google, ale brak odpowiedzi.Jak wiadomo, do samego Adsense'a nie mogę napisać nic. Dlatego pytam was, co może być przyczyną odrzucenia?Http://cgames.pl - oczywiście w trakcie zgłoszenia i weryfikowania na stronie nie było żadnych innych reklam tak jak teraz adtaily i ppceneo. Dziś je wrzuciłem dopiero. Moj website generuje miesięcznie ~1mln odslon, dziennie po 2k uu. Edytowano Czerwiec 1, 2014 przez sticky123 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wynajmedomeny.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2014 Sprawdzałeś w skrzynce odbiorczej panelu AdSense czy otrzymałeś dla tej strony wiadomość o tytule "Wyświetlanie reklam Google AdSense zostało wyłączone w Państwa witrynie" - jeżeli tak, to przeczytaj - tam powinny być wskazówki włącznie z konkretną podstroną/stroną łamiącą zasady. Podłącz również witrynę do Google Webmaster Tools i sprawdź w zakładce "Ruch związany z wyszukiwaniem" -> "Działania ręczne", może jest jakiś komentarz o filtrze ręcznym, który przy okazji mógłby mieć związek z odrzuceniem reklam. Czasami konkretna podstrona jest powodem odrzucenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sticky123 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2014 Generalnie nic nie mogłem dostać, gdyż wgl. odrzuca mi weryfikację konta z racji witryny. - Witryna niezgodna z zasadami google. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2014 Daj forum do sprawdzenia: http://cgames.pl/index Tylko pod aktualizacją statusu masz wolny box (160x600) zgodny z zasadami Adsense, wszystko inne jest tak spakowane w kupę, że nie wciśniesz nawet 468x60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sticky123 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2014 No tylko reklamę chciałem udostępnić w sposób banneru graficznego w nagłówku strony pod headerem graficznym. Daj forum do sprawdzenia: http://cgames.pl/indexco masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2014 Z powodu słabej jakości contentu mogą też odrzucić ... już takie przypadki widziałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach