krojek 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Witam, mam pytanie czym się różni serwer VPS od serwera VOICE VPS ? Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Na serwerze VPS musisz sobie sam wszystko instalować ( w zależności od potrzeb) Natomiast na Voice VPS masz w miare przystosowane pod serwery głosowe, wysyłasz im swoja licenjce ( w przypadku ts3) i juz masz w pełni działajacy serwer. No i kwota wyższa chyba za takie cacko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krojek 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Tego sie raczej domyśliłem ale dzieki za informacje. Chodziło mi bardziej o parametry takich serwerów, czy moge też na nich stawiać boty np. do TS3, serwery gier? (na voice vps) i takie ogolne różnice. Jeżeli postawie taki TS3 na voice to mam dostęp do Query? Czy na voice mam tez pełen dostęp do maszyny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach