www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Tam się zaloguj i klikasz multiplayer, na dole będziesz miał listę serwerów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Kurde nie wiem jak to odpalić jak odpalam grę to mnie przekierowuje na http://battlelog.battlefield.com/bf3/ i tyle ;/O tym mówiłem, pełno botów, a człowiek nie ma z kim grać Dziś udało mi się na jednym czołgu całe 500 ticketów w CQ przegrać. Bilans 20-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Jakich botów, czasami sam gram jak mam trochę czasu, botów raczej nie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2014 Jakich botów, czasami sam gram jak mam trochę czasu, botów raczej nie widać. No jak nie? Biegnę sobie dziś na Kharg Island, gram mechanikiem, jedzie tank, no to go zaskakuję i palnikiem jadę, kierowca próbuje strzelać, ale nie ma szans. Wyskoczył z tanka, ale, że to zwiadowiec to z SW wyskoczył i próbował mnie zabić, szans nie miał na tak niewielkim dystansie. Upiekłem go palnikiem, naprawiłem czołg i do końca rundy jeździłem. Bot jak nic A poważnie, to wysyp 1-2 levelowców jest Łatwe fragi, ale frustracja ogromna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2014 Biegnę sobie dziś na Kharg Island, gram mechanikiem, jedzie tank, no to go zaskakuję i palnikiem jadę, kierowca próbuje strzelać, ale nie ma szans. Wyskoczył z tanka, ale, że to zwiadowiec to z SW wyskoczył i próbował mnie zabić, szans nie miał na tak niewielkim dystansie. Upiekłem go palnikiem, naprawiłem czołg i do końca rundy jeździłem. Bot jak nic A poważnie, to wysyp 1-2 levelowców jest Łatwe fragi, ale frustracja ogromna. Czekaj czekaj niech się tylko skończ darmowy weekend w Payday 2, pogadamy wtedy o łatwych fragach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2014 Chyba najgorsza część Battelfielda w która grałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach