krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 (edytowany) Jakby ktoś był zainteresowany to aktualnie na Origin jest do pobrania za darmo. Edytowano Maj 30, 2014 przez krzysiek02 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Jej minusem jest to że musisz zainstalować Orgin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 (edytowany) No przecież steam'a nie będą promować! Zacząłem pobierać - ciekawe jak szybko będzie się ściągać... Edytowano Maj 30, 2014 przez Kszysiu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 U mnie co chwla jakiś błąd serwera i przerywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Dziwne.. Jak na łączach TP działa to wszędzie musi... Ja mam już 22%. Patrząc na to, że zajmuje ponad 20GB i ciągle muzyki słucham z YT w 1080p to leci na prawdę żwawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 A wysyp bezmyślnych botów na serwerach, ogromny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Jej minusem jest to że musisz zainstalować Orgin Drugi minus że na XP nie zainstalujesz gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Kamikadze - nie wskrzeszajmy już tego systemu... Jak masz komputer który pozwala ci komfortowo zagrać w takie gry, to trzymanie na nim xp raczej nie ma już sensu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Kamikadze - nie wskrzeszajmy już tego systemu... Jak masz komputer który pozwala ci komfortowo zagrać w takie gry, to trzymanie na nim xp raczej nie ma już sensu.... Ja jeszcze nie ufam zbytnio 7 a tym bardziej 8 który jest najbardziej porypanym systemem jaki widziałem. Od 8 wolałbym już Win95 używać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Siódemka jest na tyle stabilna że śmiało możesz przejść z XP. Też miałem watpliwości ale po kilku godzinach korzystania z "testowej" instalacji W7 pożegnałem się z XP raczej na zawsze. W8 jednak bym nie zaryzykował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 A ja za to słyszałem nawet pozytywne opinie o W8 - tyle że trzeba się do metro przyzwyczaić A co do gry - ściągnęła się o 14:20 - więc myślę że dosyć ładnie poszło.. Już pograłem chwile... Wydaje się być spoko i chodzi super płynnie na średnich na moim troszkę starawym kompie:GTX 260 + xeon (odpowiednik q6600) + 2GB ram - rozdzielczość 1440x900 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 U mnie co chwla jakiś błąd serwera i przerywa. Mam to samo co chwile wyskakuje ze przerwano pobieranie. Ja jeszcze nie ufam zbytnio 7 a tym bardziej 8 który jest najbardziej porypanym systemem jaki widziałem. Od 8 wolałbym już Win95 używać No ja raczej bałbym się XP-ekowi zaufać. Ten system miał swoje 5 minut za co jestem mu wdzięczny ale 7 to jego godny następca. 8 no cóż, trochę kojarzy mi się z Vistą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 (edytowany) 5 minut? Ten system miał swoje 7 lat. Dopiero Windows 7 dał radę go zastąpić. Vista i wszystko pomiędzy to był niedopracowany chłam. Obecnie jadę na Windows 8.1, a Windows'a 8 polecam głównie z powodu optymalizacji, które są widoczne pod każdym aspektem, chociażby pamięci. Edytowano Maj 30, 2014 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Siódemka jest na tyle stabilna że śmiało możesz przejść z XP. Też miałem watpliwości ale po kilku godzinach korzystania z "testowej" instalacji W7 pożegnałem się z XP raczej na zawsze. W8 jednak bym nie zaryzykował. Z 7 korzystałem dłuższy czas, ale przy zmianie sprzętu wróciłem do XP ze względu na licencje na tym komputerze. Niedługo znowu będę zmieniał sprzęt więc będę skazany na 7. Jak nie to Linux i ogień . A ja za to słyszałem nawet pozytywne opinie o W8 - tyle że trzeba się do metro przyzwyczaić A co do gry - ściągnęła się o 14:20 - więc myślę że dosyć ładnie poszło.. Już pograłem chwile... Wydaje się być spoko i chodzi super płynnie na średnich na moim troszkę starawym kompie: GTX 260 + xeon (odpowiednik q6600) + 2GB ram - rozdzielczość 1440x900 Korzystałem ostatnio przez kilka dni u brata i można się przyzwyczaić co nie zmienia faktu że jest to dla mnie okrutny system. Nawet nie wiesz jaką ulgę poczułem wracając do domu i widząc biały napis ZAPRASZAMY na moim XP Mam to samo co chwile wyskakuje ze przerwano pobieranie. No ja raczej bałbym się XP-ekowi zaufać. Ten system miał swoje 5 minut za co jestem mu wdzięczny ale 7 to jego godny następca. 8 no cóż, trochę kojarzy mi się z Vistą. Wolę zło znane od zła nieznanego., Co do 8 to brat narzeka że ciągle system potrzebuje neta do jakichś logowań a po aktualizacji np. nie mógł wyłączyć hasła do systemu. Co wyłączył to po restarcie znowu miał. Może i dobre, ale jak laptop jest ciągle w domu to nie potrzebuje do niego hasła. Jest po prostu dziwny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Jest po prostu dziwny Pamiętam, jak "parę" lat temu niektórzy mówili tak samo o XP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Pamiętam, jak "parę" lat temu niektórzy mówili tak samo o XP Ale XP jest zbliżony do poprzednich wersji a przy 8 jest totalna rozpierducha Przyzwyczaiłbym się do pracy na takim systemie ale przez pierwsze kilka dni gryzłbym biurko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Wiesz, dla mnie Seven na pocztku też był dziwny. Ale na Viście preinstalowanej na lapie wytrzymałem parę dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maus 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Ja korzystam z Win 8 na Laptopie, z Win 8.1 na PC'cie. Nie wiem o co wam chodzi, wg. mnie wszystko jest bardziej przejrzyste niż w Win XP. Co do Buterfilca - rok temu się nagrałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 (edytowany) 5 minut? Ten system miał swoje 7 lat. Dopiero Windows 7 dał radę go zastąpić. To była przenośnia, nie chodziło o dosłowne 5 minut Chodziło mi o to że system już swoje wysłużył i czas pozwolić mu odejść w zapomnienie. Wolę zło znane od zła nieznanego., Ten system jest na rynku prawie od 5 lat (22 października 2009), więc wcale nie tak krótko by nazywać go nieznanym Co do 8 to brat narzeka że ciągle system potrzebuje neta do jakichś logowań a po aktualizacji np. nie mógł wyłączyć hasła do systemu. Co wyłączył to po restarcie znowu miał. Może i dobre, ale jak laptop jest ciągle w domu to nie potrzebuje do niego hasła. Jest taka zasada, nie ważne z jakiego sytemu i gdzie z niego korzystasz zawsze ustawiaj hasło do logowania Edytowano Maj 30, 2014 przez robson345 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Ten system jest na rynku prawie od 5 lat (22 października 2009), więc wcale nie tak krótko by nazywać go nieznanym Odnosiłem się bardziej do 8 Bo już teraz 8 zaczyna wypierać powoli 7. Tzn może nie tyle co wypierać co ma priorytet w sprzedaży. Jest taka zasada, nie ważne z jakiego sytemu i gdzie z niego korzystasz zawsze ustawiaj hasło do logowania Nie mój komputer, nie mój problem Ale moim zdaniem user ma mieć prawo czy chce A czy B, czy mieć hasło czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Jak tak was bardzo METRO przeraża w 8 czy 8.1 to zainstalujcie sobie "Classic Start Menu" w sumie w 8.1 juz chyba dodali klasyczne START 7 była bardzo udanym systemem, ale sadze że teraz 8 mimo poczatkowych negatywnyh opini juz jest lepsza od poprzednika jak dla mnie. http://scr.hu/2ewx/6z3c2 http://scr.hu/2ewx/m7g3d http://scr.hu/2ewx/afint Co do BF3 Mam łacze światłowodem 100mb/s i obecnie od wczoraj mi ściaga,kilkakrotnie zrywało połaczenie itp, ładnie im serwery teraz meczą jak dali za free. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Jedynym plusem tego zrywania jest to że nie trzeba zaczynać od nowa pobierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Nie wiem czy to taki plus jak potrafi ściągnąć przez 5 minut 1 giga po czym przez kolejne 2 minuty zerwie 10 razy. Słabo przygotowane serwery mają ale nie ma co się dziwić w końcu gra jest za free. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 A ja kupiłem za 50 zeta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Kurde nie wiem jak to odpalić jak odpalam grę to mnie przekierowuje na http://battlelog.battlefield.com/bf3/ i tyle ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach