Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2014 Hej, Od wczoraj korzystam z internetu mobilnego PLAY LTE i już mam wielki problem. Mianowicie nie mogę się połączyć z portami np. :2222, czyli do DA się nie zaloguję :/ Czy ktoś zna sposób na ominięcie tej blokady ? np. odblokowanie portu ? Dodatkowo np. strona fckingrich.com , którą dzisiaj przekierowałem na DNSy neteasy wczytuje mi się częściowo ... albo wcale ... dostaję info o przekroczeniu czasu połączenia. Miał ktoś może podobne problemy ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2014 (edytowany) Sprawdź dokładnie, co blokują i zadzwoń z reklamacja. Dostaniesz numer reklamacji, napisz posta z nim na ich forum. Ewentualnie, zmień port, na którym słucha usługa, której potrzebujesz. Zawsze możesz też zestawić VPN-a. Edytowano Maj 28, 2014 przez spindritf (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2014 Wszystko to zrobiłem, jak mam zmienić port DA ... ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2014 http://crybit.com/how-to-change-direct-admins-default-port-number/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2014 Używam hostingu współdzielonego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach