XeNoDesign 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2014 (edytowany) Witam, tak jak w temacie mam do sprzedania unikalny szablon pod php by przemo idealny pod sieć serwerów oraz wszystkie mody zawarte w tym szablonie. Demo: http://hellstrike.pl/ Wersja: 1.12.8 Kontakt: GG: 50693123 Allegro: Tak Edytowano Maj 27, 2014 przez XeNoDesign (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojol 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2014 Uwaga złodziej ! Po kupnie kontakt się urywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rbit 15 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Wy***ki na 10pln? Gratuluję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojol 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Gratuluje równierz tobie. Nikt nie napisał, że kupiłem jakiś szablon. Wszystkie jego tematy ze sprzedażą skomentowałem ostrzegając innych, ja zostałem oszukany na 60zł kupując wplny przez allegro czym już zajmuje się policja a druga osoba także użytkownik tego forum kupił licencję IPB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach