bjN 30 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2014 Czołem,Mam do sprzedania 10 sztuk Steam Gift'ów do gry Counter Strike Global Offensive.Cena: 25pln / 50wPLN Pukawka.pl - Biznes-Host.plPłatność: Przelew bankowy / wPLNKontakt: Prywatna wiadomość / GG 9337530 / Mail lukasz.bjn@wp.plAllegro: MożliwePotwierdzenie: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2014 Polecam jeśli ktoś by chciał zakupić. Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2014 Polecam jeśli ktoś by chciał zakupić. Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem Potwierdzam zakup przez użytkownika Misiek08. Dzisiaj dotarły pieniążki, STEAM GIFT został wysłany wczoraj, dziękuje i pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2014 Nie mogłem edytować pierwszego i ostatniego postu. Zostało 8 Steam GIFT'ów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2014 Można temat zamknąć z racji, iż przestałem sprzedawać GIFT'y. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach