Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2014 Witam W zleceniu poszukuje osoby która ma duży potencjał i może stworzyć unikalny szablon dla potrzeb sieci Counter Strike (Prizmo.pl) Kolorystyka ciemna,i szczerze z grafiki jestem bardzo słaby,i nie mam bliżej nakreslonej wizji wygladu nie posiadam. Strony www sprzedajace,udostepniajace style,nie za bardzo mnie zadowoliły. Chciałbym cos swojego,wyjatkowego,niepowtarzalnego. Budżet określam na 500zł i oczywiście jak wiadomo jest to kwota ruchoma. Nie jestem "gimbaza" by czekac aż za 50zł,ktos mi zrobi piekny styl pod moje widzi mi sie, Chce,aby osoba która podejmie sie zlecenia,pokazała mi coś co mnie zaskoczy pozytywnie oraz w pełni usatysfakcjonuje. Czekam na oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tserwery 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2014 Witam, vBTALK chętnie podejmie się zlecenia. Prosimy o kontakt w celu ustalenia szczegółów. Tel: 721-245-891 e-mail: vbtalk2012@gmail.com Pozdrawiamy, Zespół vBTALK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2014 Odświeżam. Kontakt: admin[at]prizmo.pl GG:4347412 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach