nvu 24 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2014 Jestem zmuszony sprzedać mój niedawno powstały katalog, inwestuję w zupełnie inny projekt i nie będę miał czasu na dalsze linkowanie i moderacje wpisów stąd katalog leci pod młotek. Link do allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=4265646459 adres katalogu: netkolektyw.pl, pr2, 300 wpisów unikalnych, mocno podlinkowany domena z "wiecznymi" linkami cena: 350 zł nie wystawiam fvat kontakt PW e-mail damian kropka figarski malpa gmail kropka com GG 882 5822 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2014 Koszt wpisu to tylko 1.23 zł brutto za dożywotni wpis ! Jak chcesz to zapewnić jak sprzedajesz stronę? Jeszcze jedna ciekawostka: Nasz katalog oparty jest na najnowocześniejszym skrypcie a w źródle strony * jQuery JavaScript Library v1.3.2 * Copyright (c) 2009 John Resig Nowoczesność pełną gębą No i na koniec nie mogłem się oprzeć zajrzeniu trochę dalej w kawałek kodu i znalezienia kwiatka ><b><center><big><big><big><big> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wynajmedomeny.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2014 Witaj, czy katalog jest zaktualizowany do najnowszej wersji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2014 (edytowany) Jak chcesz to zapewnić jak sprzedajesz stronę? Jeszcze jedna ciekawostka: a w źródle strony * jQuery JavaScript Library v1.3.2 * Copyright (c) 2009 John Resig Nowoczesność pełną gębą No i na koniec nie mogłem się oprzeć zajrzeniu trochę dalej w kawałek kodu i znalezienia kwiatka ><b><center><big><big><big><big> Cześć, dawno mnie już na WHT nie było. Niestety ale to nie jest skypt, skrypt to SEOkatalog na którym stoi min. katalog gazeta.pl. Akurat tego nie dodawałem, potem się zmieni na h2 możesz mi powiedzieć gdzie to znalazłeś ? bo nie mogę znaleźć. Witaj, czy katalog jest zaktualizowany do najnowszej wersji? Tak Edytowano Maj 24, 2014 przez nvu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach