strefapc 69 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2014 (edytowany) Kupię lub zlecę napisanie modułu do DirectAdmin, zmiany IP dla danej domeny z poziomu użytkownika z przypisanych do konta danego użytkownika adresów IP. Moduł taki jak stosowane przy hostingach seo.Moduł musi działać sprawnie przy większej ilości domen i IP Wskazana faktura VAT Cenę podałem orientacyjną. Edytowano Maj 21, 2014 przez strefapc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2014 To jest normalna funkcja DA od dłuższego czasu: http://help.directadmin.com/item.php?id=346 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2014 (edytowany) Tak to jest normalana funkcja i o tym wiem. Chodzi mi o plugin szybkiej zmiany IP dla domeny. Obecnie przy kilkuset domenach jest problem z szybką zmianą IP. Edytowano Maj 21, 2014 przez strefapc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2015 Oferta nadal aktualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach