Gość Roothek Zgłoś post Napisano Maj 17, 2014 Zapraszam do oceniania strony http://rapstyle.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2014 Długo się wczytuje, prawa część strony głównej pusta. Na twoim miejscu dałbym Partnerów właśnie na prawą część strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2014 Strona mało waży 76 kilo, mało też zapytań do bazy leci 16, wygląda na źle zainstalowane fonty które pobierane są z zewnętrznego źródła plus zbyt duża ich różnorodność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2014 Wy to się cieszcie że wam się to załadowało bo ja już się nie doczekałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2014 Zoptymalizujcie: 102 requests 2,9 MB 5,08s (onload: 4,21s)Poza tym, 6 fontów z GF? Dodatkowo, parę 400 i 404 też nie robi dobrze na czas ładowania witryny. @robson, skąd Ty te 16 kilo żeś wytrzasnął? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2014 Czas wczytywania to rzeczywiście katastrofa. Ja się nie doczekałem również. Kilka minut i nic się nie pojawiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2014 Wy to się cieszcie że wam się to załadowało bo ja już się nie doczekałem. Ci ciekawego tam nie było. Kilka teledysków z YouYube Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2014 Sumie dobrze nie jest :/ Czas ładowania sporawy. https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=RapStyle.pl http://gtmetrix.com/reports/rapstyle.pl/cdXggT3o http://tools.pingdom.com/fpt/#!/rmMXj/RapStyle.pl Postaraj się dobić do 85 punktów oraz wbij na literkę B/C, a najlepiej na B/B Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2014 @robson, skąd Ty te 16 kilo żeś wytrzasnął? Panie pingdom tak pokazał ale pewnie dlatego że miał problem z przetestowaniem strony, zapewne tak samo jak inni z wbiciem na nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2014 Panie pingdom tak pokazał ale pewnie dlatego że miał problem z przetestowaniem strony, zapewne tak samo jak inni z wbiciem na nią Właśnie dlatego czasem Pingdom do testowania się nie nadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2014 (edytowany) Heheszki Chyba komuś się za bardzo kodować nie chciało, albo... nie nadaje się do kodowania. Edytowano Maj 18, 2014 przez MazuLuka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Maj 18, 2014 Mi szybko sie wczytuje. Nie rozumiem dlaczego wam wolno dziala :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2014 (edytowany) Mi szybko sie wczytuje. Nie rozumiem dlaczego wam wolno dziala :/ Przecież zostało napisane dlaczego się wolno wczytuje. I zasada jest taka że wszystkim ma się wczytywać szybko nie tylko Tobie. @pedro84 ja tak na szybko zarzuciłem pierwszy lepszy test pod ręką Edytowano Maj 18, 2014 przez robson345 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2014 @pedro84 ja tak na szybko zarzuciłem pierwszy lepszy test pod ręką Pierwszy lepszy test pod ręką to Firebug bądź konsola Chrome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2014 Widzę, że już się coś zmieniło w serwisie z ładowaniem. Strona mi się już otwiera. Od strony graficznej szablon prosty, bez szału. Wrażenie robi strony przejrzystej. Co do treści, trudno mi się wypowiadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2014 Strona przeniesiona na lepszy serwer, jak wam się podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach